Aan de huidige EPB-normen voldoen?

Ventilatiesystemen op maat van elk bouwproject

Uw woning degelijk isoleren? Dat is bij hedendaagse bouw- en renovatiewerken geen optie meer, maar een must. Maar een goed geïsoleerde woning vraagt ook om een optimaal functionerend ventilatiesysteem.

Ventilatie D-systeem met warmterecuperatie

Zogenaamde balansventilatie. De luchtstromen worden volledig mechanisch gestuurd en er wordt continu evenveel verse lucht aangevoerd als vervuilde lucht afgevoerd. De grote meerwaarde van dit ventilatiesysteem schuilt in warmterecuperatie. Wij adviseren hiervoor het merk Zehnder.

C+ gestuurde ventilatie zonder warmterecuperatie

Bij deze manier van ventileren wordt verse lucht op natuurlijke wijze aangevoerd via raamroosters in de leefruimtes en slaapkamers. De vervuilde lucht wordt afgezogen in de keuken, badkamer, keuken, berging en toiletten. Hiervoor werkt ventilatiespecialist Elvenco Technics hoofdzakelijk met het merk Renson.

Aan de hand van de door u gekozen installatie rekent Elvenco Technics de nodige debieten uit. Op basis daarvan wordt een vrijblijvende en gedetailleerde offerte opgesteld.

Ventilatiesystemen in Heist-op-den-Berg? Aarzel niet, maar kies voor het vakmanschap dat een ervaren expert u kan leveren en bel naar Elvenco Technics.