Zuiniger en veiliger

Domotica, geïnstalleerd door Elvenco Technics uit Heist-op-den-Berg

Door de systemen van Niko Home Control kunt u met één klik diverse zaken in uw woning volledig bedienen, gaande van uw verlichting tot rolluiken en verwarming. Zowel voor uw veiligheid, het energieverbruik als het algemene comfort biedt deze vorm van domotica regio heist-op-den-Berg talloze voordelen voor uw woning of bedrijf.

Geen nutteloos energieverbruik meer

Lichten vergeten uit te schakelen? Verwarming niet verlaagd van temperatuur? Rolluiken sluiten op een bepaald tijdstip? Met de Nico Home Control systemen die Elvenco Technics installeert kunt u dit alles vanop afstand doen met uw smartphone.

Extra veiligheid voor u en uw gezin

Hoort u plots een vreemd geluid buiten? Krijgt u melding van inbraak. Dan is domotica dé reddende engel voor uw woning en inboedel regio Heist-op-den-Berg. Met één klik zorgt u dat uw woning zowel langs binnen als langs de buitenkant volledig verlicht is. Ideaal dus om inbrekers meteen af te schrikken. Bent u thuis, dan doet u dit via de “paniektoets”. Niet in de omgeving van uw woning, dan is uw smartphone hét middel om alles vanop afstand te regelen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer info!